Τεχνική Υποστήριξη (ITsys)
Πληροφορίες
Αξιολογήσεις


Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ITSys εδώ και 7 χρόνια. Η συνεργασία μας είναι άψογη στην διάρκεια όλου αυτού του χρόνου. Η ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα είναι άμεση, η υποστήριξη εξασφαλίζεται όσο εξ’αποστάσεως (τηλεφωνικά, TeamViewer κ.λ.π.), τόσο και με άμεσες επισκέψεις όταν χρειάζεται. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όποιο θέμα προκύπτει, επιλύνεται αποτελεσματικά και σε μικρότερο δυνατό χρόνο. Το προσωπικό της εταιρείας χαρακτηρίζεται άνευ εξαιρέσεως από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων, όλοι τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να βρουν λύσεις. Μ'ακράν η καλύτερη εταιρεία από όσες είχαμε συνεργαστεί.Μια εταιρεία Συμβούλων και Μελετητών στηρίζεται στις συσσωρευμένες γνώσεις, τις μελέτες, τις προτάσεις, το εκπαιδευτικό υλικό και τις αναφορές προς τους πελάτες. Ο όγκος αυτών των πληροφοριών πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος και ασφαλής στον server μας. Οι πελάτες κινούνται με ταχύτητα, είναι απαιτητικοί και αξιώνουν από εμάς να έχουμε τα σωστά αρχεία για ολόκληρα Συστήματα Ποιότητας ή Περιβάλλοντος. Χωρίς την ITSYS που με προθυμία, ταχύτητα και ακρίβεια καλύπτει εδώ και 10 χρόνια τις ανάγκες μας η ΕΝΝΟΥΣ θα ήταν εντελώς ασυνεπής με απρόβλεπτες συνέπειες στη δουλειά μας. Ακόμα θα είχαμε μείνει πίσω τεχνολογικά αν δεν είχαμε από την ITSYS την πληροφόρηση για σύγχρονες και οικονομικές λύσεις διαχείρισης της πληροφορίας και επικοινωνίας.Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που έχουμε και άφορα κάτι παραπάνω από τα απλά καθημερινά πράγματα που μόνοι μας μπορούμε να λύσουμε. Επίσης στην πορεία έγιναν και οι σύμβουλοι μας στο τι εξοπλισμό να αγοράσουμε, προγράμματα κλπ. Το αίσθημα σιγουριάς που έχουμε ότι εάν κάτι τύχει θα είναι μια οθόνη η ένα τηλέφωνο μακριά μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί που τους έχουμε συνεργάτες, γιατί όποτε τους χρειαζόμαστε είναι «εδώ» γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο τους.Η εταιρία μας AlfaSolid αναπτύσσει την δραστηριότητά της με βάση τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις SolidWorks 3D Design and Manufacturing τις οποίες παρέχει στους βιομηχανικούς πελάτες της. Τα συστήματα πληροφορικής τα οποία χρησιμοποιεί για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα, οφείλουν να λειτουργούν στην εντέλεια και αδιάλειπτα: εδώ είναι ο ρόλος της It Sys, ένας ρόλος σημαντικός για μας, διότι μας επιτρέπει να έχουμε έναν συνεργάτη σαν να ήταν το δικό μας IT department, έτοιμο να μας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της It Sys μας εξυπηρετούν σε θέματα δικτύων LAN & WAN, σε θέματα Data Base (SQL Server), σε θέματα τηλεφωνίας, καθώς και σε απλά θέματα καθημερινής χρήσης της πληροφορικής.Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη και έγκαιρη βοήθεια σας. Πέρα των προγραμματισμένων επισκέψεων των τεχνικών σας στην εταιρεία μας, η άμεση τηλεφωνική επίλυση των τεχνικών προβλημάτων μας είναι εξαίρετη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

 

We come to you Ασφάλεια Υπολογιστών & Δικτύων 

Προστατέψτε τα οικονομικά αρχεία, φωτογραφίες, προσωπικά e-mail και άλλα ιδιωτικά-επιχειρισιακά δεδομένα από τυχόν υποκλοπές, αφήνοντας εμας να προστατέψουμε τον υπολογιστή σας.

                  

Same Day Service Εγκατάσταση Computer

Εγκατάσταση Windows, προγραμμάτων οδήγησης και παραμετροποίηση στο χώρο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

We come to you​ Computer Tune-up 

Καθυστερεί ο υπολογιστής σας; Μπορούμε να το επιδιορθώσουμε χωρίς να χάσετε ρυθμίσεις ή προγράμματα.

 

 

Same Day Service Backup Αρχείων

Μην αφήνετε τα προσωπικά σας δεδομένα απροστάτευτα! Αναλαμβάνουμε να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων της εταιρείας σας.

 

Same Day Service Ρύθμιση Email

Είναι δύσκολο να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη σε όλο το πλήθος των email που λαμβάνεται ανεξαρτήτως ημερομηνιών. Μπορούμε να σας ρυθμίσουμε τον λογαριασμό e-mail και να σας εκπαιδεύσουμε να τον χρησιμοποιείτε. 

 

We come to you Γενική Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Όλα διορθώνονται! Όταν καθυεστερεί ο υπολογιστής σας και πετάγονται ενοχλητικές διαφημίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διευθετήσουμε αυτό το ζήτημα.

 

Same Day Service Εγκατάσταση Hardware

Χρειάζεστε νέα εγκατάσταση υλικού; Εκτυπωτής, φωτοτυπικο; Φάξ; Usb token; Ή μήπως κάπιια αναβάθμιση του υπολογιστή σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας, να βρούμε λύση για τις ανάγκες σας.

 

We come to you Επισκευές

Πρόβλημα στη μητρική; Ελαττωματική μνήμη RAM; Πρόβλημα με το λάπτοπ σας? Γρήγορη αντικατάσταση ή επισκευή χωρίς προβλήματα.

 

Same Day Service Εκπαίδευση - Κατάρτιση

Υπάρχουν περιπτώσεις κατάρτισης και εκπαίδευσης σε μερικές εφαρμογές. Όπως τα social media και τα blog. Μάθετε περισσότερα για τα τεχνολογικά προϊόντα σας και τι μπορείτε να κάνετε με αυτά, που θα σας εξασφαλίσουν τα μέγιστα για την επιχείρηση σας!

 

 

We come to you Εγκατάσταση & Επισκευή Windows

Αν ο υπολογιστής σας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ή έχει καταστραφεί κάποιο συστημικό αρχείο του λειτουργικού σας συστήματος αναλαμβάνουμε την γρήγορη επισκευή του, χωρίς περαιτέρω προβλήματα για τη σωστή συμπεριφορά του.

 

Same Day Service Ρύθμιση Ασύρματου Δικτύου

Παραμετροποιούμε το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή το γραφείο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε οτιδήποτε θέλετε στο δίκτυο σας με ασφάλεια.

 

 

We come to you Ρύθμιση Εξοπλισμού

Μόλις αγοράσατε νέο εκτυπωτή; Χρειάζεστε μια κάμερα; Θα συνδέσουμε και θα διαμορφώσουμε κάθε περιφερειακή συσκευή ώστε να είναι λειτουργική με τον υπολογιστή σας.

 

Same Day Service Εγκατάσταση & Ρύθμιση Προγραμμάτων

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες προγράμματα λογισμικού στην αγορά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε ότι προγράμματα θέλετε βασισμένα στις ανάγκες σας.

 

 

Same Day Service Καθαρισμός από Ιούς

Η επιφάνεια εργασίας σας καθυστερεί; Οι φίλοι διαμαρτύρονται για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς που ποτέ δεν στείλατε; Ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει προσβληθεί από έναν ιό! Επικοινωνήστε μαζί μας για το καλύτερο και αποτελεσματικό του καθαρισμό.

Loading...