Κατασκευή Ιστοσελίδων (ITsys)
Πληροφορίες
Αξιολογήσεις


Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ITSys εδώ και 7 χρόνια. Η συνεργασία μας είναι άψογη στην διάρκεια όλου αυτού του χρόνου. Η ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα είναι άμεση, η υποστήριξη εξασφαλίζεται όσο εξ’αποστάσεως (τηλεφωνικά, TeamViewer κ.λ.π.), τόσο και με άμεσες επισκέψεις όταν χρειάζεται. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όποιο θέμα προκύπτει, επιλύνεται αποτελεσματικά και σε μικρότερο δυνατό χρόνο. Το προσωπικό της εταιρείας χαρακτηρίζεται άνευ εξαιρέσεως από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων, όλοι τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να βρουν λύσεις. Μ'ακράν η καλύτερη εταιρεία από όσες είχαμε συνεργαστεί.Μια εταιρεία Συμβούλων και Μελετητών στηρίζεται στις συσσωρευμένες γνώσεις, τις μελέτες, τις προτάσεις, το εκπαιδευτικό υλικό και τις αναφορές προς τους πελάτες. Ο όγκος αυτών των πληροφοριών πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος και ασφαλής στον server μας. Οι πελάτες κινούνται με ταχύτητα, είναι απαιτητικοί και αξιώνουν από εμάς να έχουμε τα σωστά αρχεία για ολόκληρα Συστήματα Ποιότητας ή Περιβάλλοντος. Χωρίς την ITSYS που με προθυμία, ταχύτητα και ακρίβεια καλύπτει εδώ και 10 χρόνια τις ανάγκες μας η ΕΝΝΟΥΣ θα ήταν εντελώς ασυνεπής με απρόβλεπτες συνέπειες στη δουλειά μας. Ακόμα θα είχαμε μείνει πίσω τεχνολογικά αν δεν είχαμε από την ITSYS την πληροφόρηση για σύγχρονες και οικονομικές λύσεις διαχείρισης της πληροφορίας και επικοινωνίας.Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που έχουμε και άφορα κάτι παραπάνω από τα απλά καθημερινά πράγματα που μόνοι μας μπορούμε να λύσουμε. Επίσης στην πορεία έγιναν και οι σύμβουλοι μας στο τι εξοπλισμό να αγοράσουμε, προγράμματα κλπ. Το αίσθημα σιγουριάς που έχουμε ότι εάν κάτι τύχει θα είναι μια οθόνη η ένα τηλέφωνο μακριά μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί που τους έχουμε συνεργάτες, γιατί όποτε τους χρειαζόμαστε είναι «εδώ» γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο τους.Η εταιρία μας AlfaSolid αναπτύσσει την δραστηριότητά της με βάση τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις SolidWorks 3D Design and Manufacturing τις οποίες παρέχει στους βιομηχανικούς πελάτες της. Τα συστήματα πληροφορικής τα οποία χρησιμοποιεί για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα, οφείλουν να λειτουργούν στην εντέλεια και αδιάλειπτα: εδώ είναι ο ρόλος της It Sys, ένας ρόλος σημαντικός για μας, διότι μας επιτρέπει να έχουμε έναν συνεργάτη σαν να ήταν το δικό μας IT department, έτοιμο να μας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της It Sys μας εξυπηρετούν σε θέματα δικτύων LAN & WAN, σε θέματα Data Base (SQL Server), σε θέματα τηλεφωνίας, καθώς και σε απλά θέματα καθημερινής χρήσης της πληροφορικής.Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη και έγκαιρη βοήθεια σας. Πέρα των προγραμματισμένων επισκέψεων των τεχνικών σας στην εταιρεία μας, η άμεση τηλεφωνική επίλυση των τεχνικών προβλημάτων μας είναι εξαίρετη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργία Ιστοσελίδας - Αναδείξτε την επιχείρηση σας
 
Αναλαμβάνουμε την κατασκεύη ολοκληρωμένης ιστοσελίδας για μια επαγγελματική και εκτεταμένη παρουσία στο διαδίκτυο της επιχείρησης σας.

​ 

kataskeui-istoselidas

 

 Έκθεση φωτογραφιών

 Δημιουργία Gallery με φωτογραφίες και δυνατότητα ανανέωση τους.

 

kataskeui-istoselidas

 

 Ανέβασμα video

 Εισαγωγή και αναπαραγωγή video από οποιαδήποτε υπηρεσία.

 

kataskeui-istoselidas 

 Τελευταία Νέα

 Εμφάνιση τελευταίων νέων με δυνατότητα επεξεργασίας και οργάνωση ανά κατηγορίες.

 

 

kataskeui-istoselidas

 

 Χάρτης Πρόσβασης

 Χάρτης πρόσβασης της επιχείρησης σας με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.

 

 

kataskeui-istoselidas

 

 Slider Αρχικής Σελίδας

 Δημιουργία εντυπωσιακών slider αρχικής σελίδας για προβολή των κύριων σημείων.

 

 

kataskeui-istoselidas

 Κοινωνικά Δίκτυα

 Πλήρης ενσωμάτωση με τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+).

 

Πακέτα Ιστοσελίδων

 
 
Κατασκευή Eshop - Ξεκινήστε δυναμικά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας, πλήρως παραμετροποιήσιμο και τροποποιήσιμο στις δικές σας ανάγκες! 

 

kataskeui-istoselidas

 

 Ασφαλής Συναλλαγές

 Πραγματοποιείστε άφοβα όλες σας τις συναλλαγές σε ασφαλές περιβάλλον με την χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας SSL. 

 

 

kataskeui-istoselidas

 

 Προσαρμογή Αποστολών

 Προσαρμόστε τους τρόπους αποστολής ανάλογα με το βάρος, το συνολικό κόστος ή την περιοχή αποστολής των προϊόντων.

 

 

kataskeui-istoselidas-eshop

 

 Προσφορές

 Δημιουργήστε προσφορές για συγκεκριμένα προϊόντα ή κατηγορίες με ημερομηνία λήξης ή προσφέρετε εκπτώσεις για μαζική αγορά.

 

 

kataskeui-istoselidas-eshop

 

 Αυτοματοποιημένα Παραστατικά

 Αυτόματη ειδοποίηση για νέες παραγγελίες, δημιουργία απόδειξης αγοράς και δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης.

 

kataskeui-istoselidas-eshop

 

 Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής

 Προσφέρετε στους πελάτες πλήθος τρόπων πληρωμής με απλά βήματα και διαδικασίες.

 

 

kataskeui-istoselidas-eshop

 

 Στατιστικά Στοιχεία Πωλήσεων

 Αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων προϊόντων, με κόστος, ποσότητες και ΦΠΑ ανά εβδομάδα/μήνα/έτος.

 

Πακέτα Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

Loading...