Γονικός Έλεγχος (ITsys)
Πληροφορίες
Αξιολογήσεις


Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ITSys εδώ και 7 χρόνια. Η συνεργασία μας είναι άψογη στην διάρκεια όλου αυτού του χρόνου. Η ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα είναι άμεση, η υποστήριξη εξασφαλίζεται όσο εξ’αποστάσεως (τηλεφωνικά, TeamViewer κ.λ.π.), τόσο και με άμεσες επισκέψεις όταν χρειάζεται. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όποιο θέμα προκύπτει, επιλύνεται αποτελεσματικά και σε μικρότερο δυνατό χρόνο. Το προσωπικό της εταιρείας χαρακτηρίζεται άνευ εξαιρέσεως από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων, όλοι τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να βρουν λύσεις. Μ'ακράν η καλύτερη εταιρεία από όσες είχαμε συνεργαστεί.Μια εταιρεία Συμβούλων και Μελετητών στηρίζεται στις συσσωρευμένες γνώσεις, τις μελέτες, τις προτάσεις, το εκπαιδευτικό υλικό και τις αναφορές προς τους πελάτες. Ο όγκος αυτών των πληροφοριών πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος και ασφαλής στον server μας. Οι πελάτες κινούνται με ταχύτητα, είναι απαιτητικοί και αξιώνουν από εμάς να έχουμε τα σωστά αρχεία για ολόκληρα Συστήματα Ποιότητας ή Περιβάλλοντος. Χωρίς την ITSYS που με προθυμία, ταχύτητα και ακρίβεια καλύπτει εδώ και 10 χρόνια τις ανάγκες μας η ΕΝΝΟΥΣ θα ήταν εντελώς ασυνεπής με απρόβλεπτες συνέπειες στη δουλειά μας. Ακόμα θα είχαμε μείνει πίσω τεχνολογικά αν δεν είχαμε από την ITSYS την πληροφόρηση για σύγχρονες και οικονομικές λύσεις διαχείρισης της πληροφορίας και επικοινωνίας.Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που έχουμε και άφορα κάτι παραπάνω από τα απλά καθημερινά πράγματα που μόνοι μας μπορούμε να λύσουμε. Επίσης στην πορεία έγιναν και οι σύμβουλοι μας στο τι εξοπλισμό να αγοράσουμε, προγράμματα κλπ. Το αίσθημα σιγουριάς που έχουμε ότι εάν κάτι τύχει θα είναι μια οθόνη η ένα τηλέφωνο μακριά μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί που τους έχουμε συνεργάτες, γιατί όποτε τους χρειαζόμαστε είναι «εδώ» γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο τους.Η εταιρία μας AlfaSolid αναπτύσσει την δραστηριότητά της με βάση τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις SolidWorks 3D Design and Manufacturing τις οποίες παρέχει στους βιομηχανικούς πελάτες της. Τα συστήματα πληροφορικής τα οποία χρησιμοποιεί για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα, οφείλουν να λειτουργούν στην εντέλεια και αδιάλειπτα: εδώ είναι ο ρόλος της It Sys, ένας ρόλος σημαντικός για μας, διότι μας επιτρέπει να έχουμε έναν συνεργάτη σαν να ήταν το δικό μας IT department, έτοιμο να μας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της It Sys μας εξυπηρετούν σε θέματα δικτύων LAN & WAN, σε θέματα Data Base (SQL Server), σε θέματα τηλεφωνίας, καθώς και σε απλά θέματα καθημερινής χρήσης της πληροφορικής.Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη και έγκαιρη βοήθεια σας. Πέρα των προγραμματισμένων επισκέψεων των τεχνικών σας στην εταιρεία μας, η άμεση τηλεφωνική επίλυση των τεχνικών προβλημάτων μας είναι εξαίρετη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γονικός Έλεγχος

Ασύρματος δρομολογητής για οικογενειακή χρήση


Το NetGenie είναι ένας ασύρματος δρομολογητής και παράλληλα ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας που προστατεύει την οικογένειά σας όταν περιηγείται στο Internet. Απολαύστε ένα πραγματικό, οικιακό Wi-Fi και προσφέρετε στην οικογένειά σας την εμπειρία της ασφαλούς περιήγησης στο Internet με λειτουργίες τείχους προστασίας (Firewall), ενσωματωμένο Anti-Virus, σύστημα προστασίας από εισβολείς (Intrusion Prevention System), 3G Ready και ένα εύχρηστο σύστημα γονικού ελέγχου (Parental Control) – όλα αυτά μέσα από τον ασύρματο δρομολογητή σας! Το NetGenie σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας διάφορες συσκευές πρόσβασης, όπως φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, PDA, smart phone, iPAD και άλλες! Μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο Internet με τα μέλη της οικογένειάς σας καθώς και να συνδέσετε, μέσω της διασύνδεσης Wi-Fi, συσκευές του σπιτιού σας όπως εκτυπωτές, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες. 

Κρατήστε μακριά

  • ιούς, 
  • δίκτυα botnet
  • χάκερ
  • και άλλους εισβολείς όταν η οικογένειά σας περιηγείται στις σελίδες του Internet.

Προστατέψτε τα παιδιά σας από ακατάλληλα περιεχόμενα του Internet και διαχειριστείτε το χρόνο σύνδεσής τους σε διευθύνσεις παιχνιδιών, κοινωνικής δικτύωσης και άλλων ιστοσελίδων με το σύστημα άσκησης γονικού ελέγχου του NetGenie.

Το NetGenie παρέχει στους γονείς μια σειρά αναφορών για τις δραστηριότητες όλης της οικογένειας στο Internet, όπως ιστοσελίδες που προβλήθηκαν, εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν, προσπάθειες για επίσκεψη σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές καθώς και αναφορές εισβολών από ιούς και κάθε είδους εισβολείς.

Το NetGenie σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας διάφορες συσκευές πρόσβασης όπως φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, PDA, smart phone, iPAD και άλλες!  Συνεπώς, προχωρήστε άφοβα. 


Κουνήστε το μαγικό ραβδάκι του NetGenie και προστατέψτε το σπίτι σας, σήμερα!

 

Αναλυτικές Πληροφορίες:

Απαγόρευση επισφαλών ιστοσελίδων ή ιστοσελίδων για ενήλικες  


Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί στα μέλη της οικογένειάς σας είναι να εμφανιστεί ξαφνικά στην οθόνη της συσκευής μια ιστοσελίδα που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες ή που είναι επισφαλής για τη λειτουργία της συσκευής και του δικτύου. Το NetGenie σας προσφέρει μια προστατευτική ασπίδα που εξασφαλίζει την ακίνδυνη χρήση του Internet για την οικογένειά σας μπλοκάροντας ιστοσελίδες και εφαρμογές αμφίβολης ασφάλειας ή περιεχομένου όπως πορνογραφία, γυμνές φωτογραφίες, εφαρμογές με προγράμματα Spyware και άλλα, σε όλες τις συσκευές του σπιτιού όπως φορητοί και επιτραπέζιοι υπολογιστές, iPads, iPhones κ.λπ.

Ηλικιακά κριτήρια πρόσβασης στο Internet για παιδιά 

Μέσω των εφαρμογών του NetGenie μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας δεν θα έχουν πρόσβαση στο Facebook, σε διαδικτυακούς χώρους συνομιλίας (chat) ή άλλες ιστοσελίδες στο Internet πριν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Η ρύθμιση των παραμέτρων της απαραίτητης γονικής εποπτείας είναι πολύ απλή με το NetGenie. Απλώς σύρετε τον κυλιόμενο δείκτη από τη μια ηλικιακή ομάδα στην άλλη στο NetGenieGUI για να ορίσετε το επίπεδο πρόσβασης Internet στο οποίο θέλετε να αντιστοιχίσετε τα παιδιά σας. ΤοNetGenie έρχεται εφοδιασμένο με μια λίστα κατηγοριοποιημένων ιστοσελίδων και εφαρμογών που ενημερώνονται τακτικά απαλλάσσοντάς σας από τον κόπο να ορίσετε χειροκίνητα τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που θέλετε να επιτρέψετε ή να μπλοκάρετε.  

Διαχείριση πρόσβασης στο Facebook, σε διαδικτυακούς χώρους συνομιλίας και παιχνίδια 

Περιορίστε την πρόσβαση των παιδιών σας στο Facebook, το Twitter, το Skype, το Yahoo Messenger, ιστοσελίδες παιχνιδιών κ.λπ. με το εξελιγμένο σύστημα άσκησης γονικού ελέγχου του NetGenie που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες δραστηριότητες Internet θα επιτρέψετε στα παιδιά σας. Περιορίστε το χρόνο που ξοδεύουν τα παιδιά σας σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές με τα χρονικά στοιχεία ελέγχου πρόσβασης στο Internet. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια ή τις ατελείωτες ώρες περιήγησης και συνομιλίας στο διαδίκτυο! 

Προσαρμογές ρυθμίσεων πρόσβασης στο Internet με βάση τις δικές σας ανάγκες 

Το NetGenie> σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές που θα επιτρέπονται ή θα απαγορεύονται ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών σας για πρόσβαση στο Internet. Η λειτουργία του NetGenie ‘Website Exceptions’ σας επιτρέπει μόνο με μερικά κλικ να εφαρμόσετε τους δικούς σας γενικούς κανόνες προσβασιμότητας στο Internet για όλη την οικογένεια. 

Αναφορές δραστηριοτήτων κατά τη σύνδεση 

Το NetGenie, με τα αρχεία καταγραφής και τις αναφορές, σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του οικιακού σας δικτύου καθώς και τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet - ιστοσελίδες που επισκέφτηκαν, εφαρμογές που χρησιμοποίησαν, προσπάθειες που έκαναν για να επισκεφτούν απαγορευμένες ιστοσελίδες κ.λπ.

Loading...