Εταιρία (ITsys)
Πληροφορίες
Αξιολογήσεις


Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ITSys εδώ και 7 χρόνια. Η συνεργασία μας είναι άψογη στην διάρκεια όλου αυτού του χρόνου. Η ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα είναι άμεση, η υποστήριξη εξασφαλίζεται όσο εξ’αποστάσεως (τηλεφωνικά, TeamViewer κ.λ.π.), τόσο και με άμεσες επισκέψεις όταν χρειάζεται. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όποιο θέμα προκύπτει, επιλύνεται αποτελεσματικά και σε μικρότερο δυνατό χρόνο. Το προσωπικό της εταιρείας χαρακτηρίζεται άνευ εξαιρέσεως από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων, όλοι τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να βρουν λύσεις. Μ'ακράν η καλύτερη εταιρεία από όσες είχαμε συνεργαστεί.Μια εταιρεία Συμβούλων και Μελετητών στηρίζεται στις συσσωρευμένες γνώσεις, τις μελέτες, τις προτάσεις, το εκπαιδευτικό υλικό και τις αναφορές προς τους πελάτες. Ο όγκος αυτών των πληροφοριών πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος και ασφαλής στον server μας. Οι πελάτες κινούνται με ταχύτητα, είναι απαιτητικοί και αξιώνουν από εμάς να έχουμε τα σωστά αρχεία για ολόκληρα Συστήματα Ποιότητας ή Περιβάλλοντος. Χωρίς την ITSYS που με προθυμία, ταχύτητα και ακρίβεια καλύπτει εδώ και 10 χρόνια τις ανάγκες μας η ΕΝΝΟΥΣ θα ήταν εντελώς ασυνεπής με απρόβλεπτες συνέπειες στη δουλειά μας. Ακόμα θα είχαμε μείνει πίσω τεχνολογικά αν δεν είχαμε από την ITSYS την πληροφόρηση για σύγχρονες και οικονομικές λύσεις διαχείρισης της πληροφορίας και επικοινωνίας.Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που έχουμε και άφορα κάτι παραπάνω από τα απλά καθημερινά πράγματα που μόνοι μας μπορούμε να λύσουμε. Επίσης στην πορεία έγιναν και οι σύμβουλοι μας στο τι εξοπλισμό να αγοράσουμε, προγράμματα κλπ. Το αίσθημα σιγουριάς που έχουμε ότι εάν κάτι τύχει θα είναι μια οθόνη η ένα τηλέφωνο μακριά μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί που τους έχουμε συνεργάτες, γιατί όποτε τους χρειαζόμαστε είναι «εδώ» γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο τους.Η εταιρία μας AlfaSolid αναπτύσσει την δραστηριότητά της με βάση τις υψηλής τεχνολογίας λύσεις SolidWorks 3D Design and Manufacturing τις οποίες παρέχει στους βιομηχανικούς πελάτες της. Τα συστήματα πληροφορικής τα οποία χρησιμοποιεί για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα, οφείλουν να λειτουργούν στην εντέλεια και αδιάλειπτα: εδώ είναι ο ρόλος της It Sys, ένας ρόλος σημαντικός για μας, διότι μας επιτρέπει να έχουμε έναν συνεργάτη σαν να ήταν το δικό μας IT department, έτοιμο να μας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της It Sys μας εξυπηρετούν σε θέματα δικτύων LAN & WAN, σε θέματα Data Base (SQL Server), σε θέματα τηλεφωνίας, καθώς και σε απλά θέματα καθημερινής χρήσης της πληροφορικής.Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη και έγκαιρη βοήθεια σας. Πέρα των προγραμματισμένων επισκέψεων των τεχνικών σας στην εταιρεία μας, η άμεση τηλεφωνική επίλυση των τεχνικών προβλημάτων μας είναι εξαίρετη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εταιρία

H ITsys είναι εταιρία του κλάδου της πληροφορικής, ιδρύθηκε το 2008 από τον Διονύσιο Σπίνο και τον συνιδρυτή Ευστάθιο Καρβελά, έδρα μας είναι η  Αθήνα.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των δημόσιων φορέων και ιδιωτικών  επιχειρήσεων όλων των κλάδων.

Παρέχουμε  πλήρες φάσμα επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες μας εντός λεκανοπέδιου Αθηνών και απομακρυσμένης μέσω internet σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία με μεγάλη εξιδίκευση στα ανταλλακτικά φορητών υπολογιστών.

Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική λύση της τεχνολογίας στους πελάτες μας .

 

Το όραμά μας

Όταν δημιουργήσαμε την ΙΤsys, οραματιστήκαμε μια τεχνική εταιρεία υπηρεσίων υποστήριξης που να παρέχει ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, όταν τις χρειάζονται. Αυτό το εφαρμόζουμε σε κάθε έργο που υλοποιούμε.

Όταν επιλέξετε να συνεργαστείτε με την ΙΤsys, έχετε   επιλέξει να συνεργαστείτε με μια ομάδα  επαγγελματιών οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες και να επιτευχθεί η ικανοποίηση του πελάτη σε μια ανταγωνιστική τιμή.

Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μπορούμε να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση.

Καλέστε μας σήμερα στο 2109247000.

Ετικέτες:ITsys Εταιρία

Loading...